Sm Meesteres Amsterdam zoekt man

Hoi, ik , een geile aziatische Sm meesteres uit Amsterdam zoek een man voor een playdate.

sm meesteres slavin AanDeLijn Noord-Holland

Waar ben ik naar op zoek ?

Vooral een onderdanige man die ervan houd om strenge vrouwen te gehoorzamen, die zie laat domineren en zelfs een beetje laat vernederen.

Ik ben vrij kinky aangelegd, dus verwacht niet dat het ophoud bij saaie billekoek, beetje panken en een setje handboeien, ik ga een stuk verder dan dat. ik verwacht daarom ook wel dat je durft je grensen een beetje te verleggen .

Stuur mij nu een bericht.

Ik heb een petit lichaam, wel lekker strak zoals je dat van een asian mag verwachten. ik hecht veel waarde aan hygiene dus ik vewacht dat je netjes gewassen, gepoest en geschoren op je date met mij verschijnt.

Heb je zelf wensen ? je mag ze altijd vooraf kenbaar maken, maar realiseer je wel dat ik je smmeesteres bent en jij de slaaf, dus dat jij mij dient en ik niet jouw.

5 comments on Sm Meesteres Amsterdam zoekt man

  1. Wat ben je mooi! Ik zou een meesteres als jou willen vinden die mij extreem vernedert door me te bevelen haar poep op te eten. Ontzettend vies natuurlijk en ik weet niet of ik het echt kan dus wat aansporing is misschien nodig. Maar ik zoek een sexy vrouw die juist geniet van mijn walging en ge-kokhals, me uitlacht en me bespuugt. Ik ben niet jong meer (helaas) maar wel schoon en netjes en gehoorzaam en vrouwvriendelijk

  2. Geachte Mrs Sandra,

    Deze 50 jr oude man , zou graag met U in contact willen komen indien er van Uw zijde interesse is in deze onderdanige man.

  3. mevrouw ik heb belangstelling om uw slaaf te worden ik ben 73 jaar en woon 25 min van amsterdam

  4. Voel me al helemaal onderdanig worden als ik jouw zo zie. Ben zeer benieuwd naar u Meesteres , hoe u me gaat aanpakken.

Reacties zijn gesloten.