Lust Slaaf gezocht,Smmeesteres Donna uit Den Bosch sub slaven

Marokkaans/Aziatische sm meesteres uit Den Bosch is op zoek naar een lustslaaf omdat ik weer eens supergeil ben.

Maak nu een afspraakje met mij

Ah , daar ben je dan eindelijk. ik hoop voor je dat je een goede reden hebt om mij zo lang te laten wachten.

Ik hoef je niet uit te leggen dat ik dit niet ongestraft kan laten gaan. Ik zit hier nu al een tijdje met meesteres Kinkybabe te wachten omdat ik een paar nieuwe sm tools en speeltjes wil uitproberen. Maar geen slaaf te bekennen op 1 of andere manier.

Maar ok, je bent er nu en daar gaat het om. Nu er alleen nog achter komen wat je eigenlijk hier komt doen en of je me alleen maar een beetje komt lastig vallen.Want daar ben ik dus niet van gediend.

Tijdens het wachten hebben we maar een beetje met elkaar zitten spelen. Ik ben daar best wel een beetje opgewonden van geraakt. Alleen nog niet van die seksuele spanning afgekomen en eigenlijk is dat ook meer een klusje voor een onderdanig slaafje.

Ik verwacht dat je dit klusje ook snel voor me wilt gaan klaren. Oh ja, ik ben eigenlijk niet op zoek naar een eenmalige dateslaaf, maar meer een vast slaafje.

Stuur mij een gratis bericht.

7 comments on Lust Slaaf gezocht,Smmeesteres Donna uit Den Bosch sub slaven

  1. ik ben bernard uit leeuwarden een zeer nederige en super onderdanige pis slet =sub =slaaf en perverse-kinky-extreem persoon wil graag ge/misbruik worden en ook als sissy laten gebruiken voor uw kusten en genot geen grenzen of taboes en U MEESTERES mag/ moet heel ver met mij gaan maak me klein door me te overmeesteren-en vernederen

  2. Meesteres ik ben 32jr dnkrblnd bl ogen 179 20cm extreem gewillig en voor alles in heb vrijwel geen grenzen of taboe’s alles kan mag of is bespreekbaar. Zal al uw bevelen en wensen opvolgen mevr hopelijk mag ik u snel komen dienen liefs xxx onderdanige likjes op uw schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *