Prostaat massage

1 Van mijn specialiteiten is het geven van een prostaat massage.
Dit kan ik doen uit beloning, maar ook als test of straf.
Kan een prostaat massage leiden tot ejaculatie? ja, ik beloon mijn slaven graag met een orgasme als ik het gevoel hebben dat ze een beloning hebben verdient.
Vaak hebben deze slaven al ervaring door zichzelf met een prostaatmassageapparaat te hebben verwend en weten precies hoe het voelt om hun Pspot te laten stimuleren.
Vaak zijn ze onschuldig begonnen door hun prostaat te vingeren en er zo achter gekomen dat ze nog een erogene zone hebben.
af en toe spreek ik af voor een prostaatmassage date, maar ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar jullie ervaringen en wensen met betrekking tot het prostaat melken .
Wil jij mij er meer over vertellen?

1 comment on Prostaat massage

 1. Hoi ,
  Ik ben Kenneth ik heb dus namelijk afgelopen week voor het eerst een prostaatmassage gehad van me buurvrouw…
  Ik had haar keuken geschilderd en ze nodige mij de volgende dag uit om bij haar langs te komen om nog te bedanken.
  Maar er kwam me een hele andere verassing te staan ik moest mee naar boven lopen en eenmaal op haar kamer trok ze heel dominant me broek uit en ze zei dat ik moest gehoorzamen en op bed en op me rug moest gaan liggen met me knieen omhoog en ze deed een condoom om haar vinger en duwde met beleid het in me anus en trok me af en ik was aan het genieten zeg en ze zei dat ik een prostaat melding ondervond en me totaal door haar gebruikt moest worden …nou ik zal zeggen ik heb nog nooit zo’n heftig orgasme gehad en zoveel sperma gespoten ik kreeg ondertussen nog een penis massage en toen ik een grote lading sperma moest spuiten stopte ze me pik in haar mond en slikte alles door ik wis niet wat me overkwam.
  Ik ben namelijk 20j en me buurvrouw is 50j
  Ik werd zonder pardon de weer deur uitgezet.
  En ik betrap op mezelf dat ik graag gebruikt wordt.
  Ik kan niet wachten om de volgende prostaat massage te ontvangen hihi
  Gr Kenneth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *