Wat is poepsex scat en coprolagnie

Coprolagnie of beter bekent als scatsex of poepsex in een sexuele fetish/parafilie die inhoud dat je erotisch genot beleeft of opgewonden raakt van je partner haar/zijn ontlasting.

Dit genot kan op vele manieren ervaren worden, zo word de ene al geil van het zien van een vrouw die aan het poepen is, de andere wil het ruiken voelen of proeven terwijl de ander weer vernederd wil worden.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand de rol van wc slaaf wil krijgen en zich laat onder schijten in het gezicht, over het lichaam of zelfs in de mond en gedwongen word te ruiken proeven en zelf te eten.

Een andere is dat sommige mensen ingesmeerd wil worden met poep of zo gemasseerd wil worden als dan niet met een body2body massage.

Een andere wens van sommige vooral mannen is de luier fetish, de wens of behoefte om hun eigen luier vol te scatten en eventueel weer verschoont te worden als een baby.

Vaak word er een beetje lacherig over gedaan en leven mensen in schaamte om hun diepere erotische gevoelens, terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is, er zijn genoeg liefhebbers/lotgenoten die dezelfde behoeftes hebben en deze willen delen met anderen of er samen van genieten.

Daarbij zijn er natuurlijk ook nog meesteressen gespecialiseerd in toiletslaafjes om ze op te lijden of te bevredigen.